Siste nytt:

24. mars 2015
Årsmøte i Kolnes IL 2015

18. februar 2014
Årsmøte i Kolnes Grendautvalg 2014

8. april 2013
Engasjement og gode innspill


Aktiviteter:


NYHETER FRA KOLNES DRILL

Nyhetsbrev vår 2012

Nyhetsbrev vinter 2012

Nyhetsbrev høst 2011

Nyhetsbrev vår 2011

Nyhetsbrev høst 2010


Nyhetsbrev vår 2010 

Nyhetsbrev mars 2010

Kolnes drill i Karmsund avis februar 2011

INFORMASJON
AKTIVITETSKALENDER

Inspirerende Haugalandsdrilliade 2011

I helga gikk årets Haugalandsdrilliade av stabelen i Karmøyhallen. I år var det Stangalandskorpset som arrangerte drilliaden, som har utviklet seg til å bli et svært stort arrangement i drillsammenheng, også i Norge. Det var derfor flotte opptredener i de aller fleste klassene fra morgen til kveld lørdag og søndag.

Kolnes drill deltok også i år med to tropper. Begge gjorde en flott innsats og fikk gode tilbakemeldinger fra dommerne. Pallplassering ble det dessverre ikke denne gangen. Instruktøren vår, Veronica Stelander, og hennes tropp i Sveio drill, stakk derimot av med seieren i gruppen for tropp, Senior, 1. divisjon. Det er stor stas å ha en av de flinke Sveio-jentene som instruktør!

Nedenfor kan dere se noen bilder fra dagene.Kjempekjekk og inspirerende Haugalandsdrilliade 2010

Jentene fra Kolnes drill hadde to kjempekjekke dager på årets Haugalandsdrilliade. Mange dyktige innslag fra ulike tropper, egne opptredener og prisutdeling gjorde jentene gira og motiverte for nye utfordringer på drillen.

Drilliaden startet lørdags morgen med tradisjonell innmarsj, der alle drillkorpsene som deltok paraderte inn foran dommere og tilskuere.  Deretter gikk det en del timer før første tropp fra Kolnes skulle vise seg fram.  Timene fløy derimot fort med mange gode framvisninger i alt fra solo, duett, tropp i drilldans og twirling fra mange av de lokale og mindre lokale drillkorpsene. Jentene koste seg med å studere alle mulige rekvisitter man kunne kjøpe hos utstillere, og med godt lag og kaffe lett tilgjengelig slo til og med opp til flere fedre seg til ro!

 

Tropp 2 var de første fra Kolnes drill som opptrådte.  Jentene opptrådte i kategorien Majorettes, som for oss mindre innvidde tilsier marsj.  Som eneste drilltropp i denne grenen høstet jentene stor applaus fra salen.  Tropp 1 tredje tropp ut søndags morgen og opptrådte i kategorien Drilldans/tropp/aspirant.  Her var konkurransen hard med 26 ulike tropper, men jentene gjorde en knall innsats til heftige sambarytmer.  Noen timer og opptredener senere var det tid for prisutdeling.  Her høstet Tropp 2 inn første premie som eneste i sin kategori.  Drillens hovedinstruktør er selv også aktiv, og fikk en flott 2. plass i Drilldans/Tropp/Junior 1. divisjon sammen med Sveio drill.  Gratulerer så masse!

Jentene er nå kjempemotiverte for å legge bort marsjtakten en stund og øve inn nytt danseprogram fram mot nye opptredener og drilliader til våren. 


Jentene i innmarsjen


Tropp 2 i full marsj


Kolnes drill fikk 1. premie for marsjinnsatsen


Jentene i Tropp 1 er klare til drilldans foran dommerpanelet

Årsmøte i hovedstyret 2010

Onsdag, 6. oktober 2010 ble det avholdt årsmøte i hovedstyret for Kolnes skolekorps og drill.  Protokollen fra årsmøtet ligger vedlagt.  I understyret for drillen troppet Ingvar Fagerland og Målfrid Årtun av, mens Wenche Wiksnes og Gro Sjursen ble nyvalgte medlemmer.  Vi takker Ingvar og Målfrid for god innsats de to siste årene, og ønsker Wenche og Gro velkommen som nye styremedlemmer!  Drillstyret konstituerer seg selv på første styremøte, som avholdes tirsdag, 19. oktober. 

Ledervervet i hovedstyret for Kolnes skolekorps og drill blir tillagt representanter fra drill og korps annethvert år.  For 2011 blir hovedstyret som følger:

Leder: Anita Vikingstad (drill)
Nestleder: Gunn Elin Vikse Rovik (korps)
Kasserer: Inger Marie Lysgaard (korps)
Sekretær: Arnhild M. Haugen (drill)
Styremedlem: Siv Børve (drill)

Understyret i korpset består av Roger Smistad, Inger Marie Lysgaard, Åse Waage, Gunn Elin Vikse Rovik

Kolnes drill i avisa:

Bilder fra Ganddalsdrilliaden
Les om Kolnes Drill og drilliaden Vinterpokalen i Karmsund avis
Les om Haugalandsdrilliaden

Tropp 2 på Kinsarvik-tur – frister til gjentakelse


Jentene gleder seg til Mikkelparken

Morgenfriske stilte 9 drillere, 2 instruktører og 5 voksne opp på skolen lørdag, 12. juni, klar til biltur innover mot Hardanger.  Regnet etterlot vi på Kolnes, og etter 3 timer og noen uforutsette stopp var vi vel framme på Kinsarvik camping der vi hadde leid tre flotte hytter på kanten av fjorden.

Spar Kinsarvik viste stor velvilje og lot oss få opptre utenfor butikken deres, og den påfølgende isen ble godt mottatt av drillerne.  Til tross for at vi ikke hadde reklamert for opptredenen fikk jentene en liten gjeng publikummere, og de måtte sågar gjøre drillnummeret en gang til for forevigelse på film av tyske turister.

Om kvelden hadde vi en kjekk sosial samling, der det ble snakket om og vist bilder og video fra hva Kolnes drill har gjort i år, hva som ligger foran oss, og litt om hvordan vi skal være med hverandre i drillsammenheng.  Etter hjemmelagt pizza ble det quiz for jentene arrangert av instruktørene, Veronica og Ingvild.  Her stakk Amalie og Martine av med seieren!

På søndagen var det tid for Mikkelparken, som ingen av oss hadde vært i før.  Den var oversiktelig og grei, og jentene fant seg fort til rette blant ymse aktiviteter som bilkjøring, gullgraving og til slutt høydepunktet – bading.  Værgudene var med oss og akkurat da det var klar for en dukkert, tittet sola fram. 

Hjemveien gikk radig med mange trette, fornøyde og sovende hoder i hver bil.  Vi i styret opplevde det som en positiv og kjekk tur, og vil selvfølgelig takke Jorunn Kvale, Siv Kristin Himle og Wenche Josdal for at de var med på transportetappen og ikke minst hjalp til på hele turen med pass av drillerne. Alle uttrykte at dette kunne vi trygt gjenta ved en annen anledning!

 

 

Drillopptreden ved Spar Kinsarvik

Høydepunktet i Mikkelparken var badeanlegget

Bilkjøring var populært

Quizmasterne Martine og Amalie

Lærerikt drillkurs i SandnesTropp 1 i Kolnes drill hadde et vellykket opphold på kurs arrangert av Hana drillkorps 29. -30. mai.  Her ble de instruert av instruktører som selv konkurrerer på nasjonalt og internasjonalt nivå.  

Også Kolnes drills to instruktører deltok på Instruktørkurset som er en del av Norsk Musikkforbunds kursstige, noe de fant svært lærerikt.

Om kvelden var det sosiale sammenkomster, med god mat og lørdagsgodt før den ble avsluttet med den obligatoriske fnisingen før alle sovnet i klasserommet de hadde fått tildelt.

 Dessverre ble en av kursinstruktørene syke på søndagen, og det ble en del venting på jentene.  Heldigvis var de flinke og tålmodige, så det gikk allikevel greit.

 

 INFORMASJON